16 December 2012

sebuah pertemuan...

siti mas amirah binti masri... 


here there is a  ♥❤♥

pertemuan kedua kami setelah hampir 5 ke 6 bulan kami berselisih faham dan tak bertegur sape, bergaduh2... sebelum2 nih mmg la biase kitorang gado n senang je nak baik balik sbb die dok sebelah umah je.., tapi kali ni lain cket la kan.. melibatkan hati perasaan semua la.. tambahan pulak die da pindah jauh kat Serendah sane.. tapi Alhamdulillah, masing2 membuka ati untuk saling meminta maaf dan memaafkan.. itu lebih pentingkan.. kan? 
pertemuan pertame kami mase lepas gegado tu mase tu kat wedding die la.. mase tu rase awkward gile.. aku dtg jugak wedding die sbb die sendiri gentle ajak aku.. rase tak besstt kalau aku tak pergi... mase nak salam die kengkonon nak wish tahniah tu mak aihh, sojuk tangan den oiii.. nebes mak nebes... cam nak salam ngan tok kadi nebes nye.. *ehh... :P

ditemani umi tersyg, n kebetulan tersame kaler pulak :P

mase nih mmg kalau takde umi aku, aku taktau cane nak berdepan ngan die, nak cakap macam2 tapi sbb malu2.. hmm.. xpe laaa... let it go... :P
then, 12/12/12 kebetulan die tweet2 aku ajak gi midvalley ngan kak diah, so, rase cam xde nak buat ape, aku follow jela.. mase nih dah tak malu2 dah.. haha... rase cam xde ape2 yg berlaku sebelum nih... derang pick up kat rumah, pastu g mid cari durian crepeee yg mira byg2 kan tu... baru ler lepak jj makan asam laksa tu.. perghhh lame gile tak makan kat situ.. last makan pon ngn die jugak la rasenye.. 
sembang2 cam dulu2.. rase seronottt je.. teringat balik memori lame2 mase die tinggal kat bangsar.. tetiap malam lepak uma die ade je cite, kalau jumpe die, cite kitorang mmg tak penah la habes..  mak die n umi aku sampai cakap kitorang nih da macam kapel.. tido sesame sume... ye, mase tu aku ade die je.. tempat aku bersandar bile aku sedih, bak kate lagu black tu, ketawa bersama, menangis bersama.. ku bersumpah harap kita mati pun bersama.. haaa.. camtu la..  
kadang2 aku sampai terpikir, nape la kitorang boleh gado kan padehal kitorang kawan dah 14 TAHUN ! 14 TAHUN tu bukan nye kejap.. lame gile weh..aku da kenal family die, die da kenal family aku.. rase cam da mensia-siakan persahabatan tu.. da macam2 yang kitorang lalui sesame.. bole jugak terselisih faham.. sedih btol.. (╥_╥) semoge kejadian ini takkan berulang lagi.. TAKKAN !! belajar dari pengalaman kan ?
so tengs a lot kat kak diah, n mira... semoge kite berjumpe lagi.... saye suke saye sukee ! yeay.. !

sile abaikan wajah si antu gigi itu :P






P/S** me ♥ you SMAM ~

2 comments:

Masmira Masri said...

dah boleh...hahahah tq yer buat entry ni

misz ain said...

hahahaa.. okeyy :)

 

Copyright © 2010 Reserved to Nik Nur Ain
Design by BELLASAHIDI