15 January 2013

preparation preparation ! (˘⌣˘*)


okey, ni second entry pade taon 2013.. heyy.. hai korang.. ari nih da 16 Januari 2013, kalau ikutkan rancangan lagi sebulan pastu saya akan bergelarr.. tuuutt.. huh... nebes mak nebes ! even planning nye xde la nak buat grand gile cam retis2.. i still nebes... mengalahkan i yang nak salam tok kadi tu.. heheee.. cool okey Ain.. :P

so, last week kitorang g settle la mane yang tak settle.. g la sewe baju sume.. so, kitorang bakal laki bini telah sebulat suara memilih BUTIK ELHAM D RINDU. harge berbaloi n akak tu nice gile.. kitorg amek pakej promosi so mmg sangat berbaloi utk kitorg yg nak berjimat-cermat nih.. tengss kakak.. Alhamdulillah rezeki kan...

so, BUTIK ELHAM D RINDU (<<----klik link kalau nak tengok facebook die) terletak di sri kembangan.. mmg jauh jugak la nak g nye.. tapi demi hari bahagia kami, terpakse kami gagahkan kaki melangkah ke sane..  nasib baik senang nak carik..

da test baju, da decide nak buat cane.. terus bayar deposit.. hehehe... so, nantikan suprise dari kami.. *hahaha, poyo cam orang nak tau sgt laa..* ouh, alang2 menyeluk perkasam kan sempat la merelease tension gi mandi mande kat ulu yam.. syiok gile.. org tak ramai n tak rase semak lansungg.. mmg releasee abess ah.. seronok tahap 5.. hehehe..

itu je kot, so jumpe lagi next entry.. good babaiii !

hehee.. tengok my hero.. suke pose org amek gambo die :P

4 comments:

✿A I N A A✿ said...

wahh dah nak kahwin ye sis?? Alhamdulillah.. jelesnyaaa, nak kahwin juga! >.<

Cik Mate ◕◕ said...

heheheee.. nak kawennn la dah gataiii :P

kalau dah jodoh sampai boleh la kawen dekk.. tengkiuu ✿A I N A A✿ singgah menjenguk :)

Wan Ahmad Izudean said...

tahniah..

waiting my time.(blaja tak habis lagi) hehe

Cik Mate ◕◕ said...

hihiii.. abeskan blaja dulu la kalau camtu :P

 

Copyright © 2010 Reserved to Nik Nur Ain
Design by BELLASAHIDI