22 August 2012

HAPPY BIRTHDAY N SELAMAT PENGANTIN BARU..





DEAR SITI MAS AMIRAH BINTI MASRI

oke, dis one for you dear... firstly meh ite tgk picx bawah nih....

oke nih picx dr blog ko.... secare tak sengaje pagi tadi 23 august 2012 jam 9 pagi , aku trase cm nk tgk blog ko.. so , aku pon bukak , bace then jmpe la nih... tersenyum sekejap aku... exceli aku tak penah lupe 23 aug tuh bfday ko.. dari dulu smpai sekarang pn... aku tak penah lupe... tipu la kn kalaw aku cakap aku lupe... aku bkn cmtu... aku tak buang ko... aku tak penah buang ko.. aku del ko kt fb tu sbb aku terkilan mase tuh... ade bnde yg wt aku terkilan then aku rase dari kite tros cmtu.. better aku del ko... tp ko salah aggap... tapi xpe... aku x kesa ko nk ckp ape... 

aku da lame da xde nak cerite sal ko lagi.. xde dah... eh... xpela... skg nih kalau aku ckp ape pn da x gune.. aku da xleh nak explain pape pn.. benda dah jadi kan... xpe... aku cube berpikir secare matang ... so , malas nak panjang cite.. kesah lame tuh biarla berlalu.. ko pn da nak ade life sendiri lepas nih.. nak jadi wife org.. n mgkin satu ari nanti mak org kn... :)

last but not least.. beb... 
HAPPY BIRTHDAY YANG KE 23... untung ko... di ari jadi ko , ko dpt adiah paling istimewa... tahniah... n Alhamdulillah.. semoge segale nye berjalan lancar ari nih... kalau nak cakap pasal maaf , aku da lame da lupekan segale ape yang dah terjadi ngan kite dulu , salah faham ke or ape2... aku da tak ingat.. n sometime pon aku rase mcm kite still kwn tapi tak penah jmpe je...  so law ko tak mintak maaf pon.. aku dah lame maafkan ko.. kite kenal da 14 taon kot.. bukan kite tak penah gado kn.. cume kali nih je jadi trok sgt.. k xpe... sume nye da jadi pn... takleh nak undur balik... 

aku pon nak mintak maaf.... oke... aku baling batu sorok tangan.. aku suke menuduh org laen.. k... i'm really sorry... byk kesilapan aku kat ko kan padahal ko baek sgt kat aku... aku mintak maaf setulus hati... di hari baek bulan baek nih... aku harap ko maafkan aku.. kosong2 k...

semoge ko jadi isteri n menantu yang baek utk joko n kluarge die... 



p/s** sory bkn aku taknak dtg serendah tu, tapi ari nih aku da stat keje... family aku sume pon kat kampung lagi.... so , aku doakan ko bahagie hingga anak cucu... cepat2 timang baby k ... #eh ko da kurus k ! :)







4 comments:

Masmira Masri said...

thanx...wish besday alhamdulillah hadiah paling besar seumur hidup

misz ain said...

hehehee.. :)
untung laaa... sampai bile2 akan igt...

Masmira Masri said...

mmglah =) jimat duit suami beli hadiah anny skali dgn besday..nmpk x permainan dye

misz ain said...

heheheheee.. hebat die !

 

Copyright © 2010 Reserved to Nik Nur Ain
Design by BELLASAHIDI